På årsmøte 19.3. var det nå endelig på tide å kåre vinneren 2023 :  «fotograf med høyeste poengsum» , «fotograf med flest 1. plasser» og » årets bilde».

Lisbeth Simensen stakk av med en trippel gevinst.

Hun er klubbens fotograf med høyest poengtall (1259 poeng) samlet fra alle konkurransene i 2023. Lisbeth har også sanket inn flest 1.plasseringer (4 ganger), og i tillegg ble hennes bilde av «fiskeørn med fangst» kåret til årets bilde.

Følgende skriver Lisbeth på sin FB side:

Tusen takk til Vestby og Våler fotoklubb for de flotte premiene i forbindelse med fotokonkurransen 2023, utdelt av min kjære fetter og formann i klubben Stig på årsmøtet i går. I året som gikk hadde jeg flest førstepremier, høyest poengsum totalt og fikk årets bilde som var av fiskeørn med fangst. Det var overveldende høye pengepremier, fra Japanphoto og foto.no og et fint utskrift i børstet aluminium fra Superprint, nydelig effekt i bildet… En gullmedalje med sjokolade som skal nytes i lange drag. Da er det nye konkurranser fremover, med nye muligheter så få legge meg i selen og prøve å ta flere gode bilder og sende inn, men ser allerede at det er hard konkurranse, så tar vel ikke denne en gang til. 🤗😂🥰

Foto: Ketil Haugland