Nettsiden er oppdatert for å være mer funksjonell for våre medlemmer. Når man kommer inn på siden finnes det lenker til saker og gallerier som er åpent for alle. Menyen helt til høyre heter «For medlemmer» og tar deg til et «område bare for våre medlemmer». Menyen er en av de sakene som endrer seg når man er inne på medlemssiden. Vi får Hovedsiden først. Den tar deg tilbake til startsiden, samt at den lister opp de øvrige åpne sidene når man peker på den. Nummer 2 på lista er Bildegallerier, og dette er også åpne gallerier som alle kan se uten passord. I skrivende stund er dette «Galleri månedens bilde» som presenterer månedens bilde for publikum etter at vi har jobbet oss gjennom og valgt en vinner. Så har vi galleriet «Nordre Gjølstad» hvor klubben var på ekskursjon og tom endel bilder. De finner du her. Til sist er det «Vestby Sentrum anno 2018». De 2 siste galleriene her kan klubbens medlemmer gå inn å laste opp de bilder de selv ønsker så lenge man har logget inn.

Neste felt er da Medlem, som er siden man kommer til når man klikker på «For medlemmer». Besøker du siden uten å være logget inn blir du bedt om å gjøre det her på siden.  Dette er den anbefalte måten å logge seg inn på. Etter dette finner vi menyelementet Medlemsnytt, som inneholder nyhetssaker som er rettet mot klubbens medlemmer. Det er der du fant denne meldingen, forhåpentligvis 🙂 Aller sist finner vi «Månedens bilde» hvor man går for å laste opp sitt bidrag til den pågående månedens bilde konkurransen. Her blir man også forklart at man må logge inn for å delta og finner egnende lenker for dette der.

Når du er logget inn finner du navnet ditt øverst til venstre på nettsiden. Der kan du også klikke for å logge ut.

Noe som også straks vil bli tilgjengelig er muligheten for å redigere sin egen portefølje side. Akkurat dette er testet ut fungerende, men jeg må først fremskaffe en akseptabel mal for denne slik at det blir lettere for folk å bruke før jeg legger det hele ut. Kommer til å kontakte et par medlemmer først for å få teste dette ut på forhånd slik at vi slipper en fotograf side med mange mal eksempler på. Det vil se litt rart ut.

Til sist en nyhet for alle de som ennå ikke har vært inne på medlemsidene våre. Vi har nå opprettet dere som brukere med brukernavn og passord. Dere SKAL ha fått en e-post med informasjon om hvordan dere går frem for å logge inn. Det kommer også snart en egen e-post med informasjon om hvordan dere bruker våre nettsider og laster opp til månedens bilde.